miercuri, 7 septembrie 2011

Gandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice, 23,90LeiGandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu griji

clic pe imagine pt a cumpara cartea

Gandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice

Gandeste optimist intr-o lume
cenusie. Speranta in lupta cu
grijile zilnice 23,90Lei Autor: Zig Ziglar Editura: Curtea Veche Colectie: Carti-Cheie Anul aparitiei: 2007 Nr. pagini: 280 peranta este trasatura fundamentala a oricarei schimbari majore in viata, iar incurajarea este combustibilul sperantei. Aceasta carte contine in primul rand incurajari. Cu ajutorul lor, putem infrunta mai bine grijile zilnice, uneori de-a dreptul coplesitoare. Zig Ziglar ne spune povesti savuroase, pline de miez, si anecdote care ne descretesc fruntile. Citatele si versetele biblice alese cu intelepciune ne sporesc increderea in ziua de maine si ne ajuta sa perseveram pentru a ne realiza visurile.
Cu ajutorul acestei carti, putem incepe fiecare zi a saptamanii cu un mesaj succint si valoros, si o putem termina intr- un registru pozitiv, facand, in mod constient si responsabil, un bilant util si realist. Ne putem indrepta cu pasi fermi spre succes si spre o viata interioara sanatoasa si rodnica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu